Prosjekt ToppeTua

Her har vi bygget 7 moderne eneboliger og en 4 mannsbolig fra 65 til 135 kvm. Med en flott arkitektur på boligene som ligger særdeles flott til i terrenget på toppen av Nordre Toppe. Gode planløsninger med gode ute oppholdsarealer. Et prosjekt vi er stolte av!

Seljehagen

Her har vi bygget 30 stilrene rekkehus fra 130 til 140 kvm. I Åsane i vakre omgivelser på Hordvikneset, med naturen og sjøen som nærmeste nabo, tursti like ved og kort vei til skole. Flotte familieboliger, med ett flott felles anlegg og uteområde. Boligene var ferdigstilt 2014.

Kvarten Terrasse

19 moderne og stilrene leiligheter, god arealutnyttelse, garasjeanlegg i underetasjen, trappefri adkomst, maksimalt sol – og utsiktsforhold.

Slåtten Terrasse

Slåtten Terrasse ligger unikt og idyllisk til i Siljustølen. Prosjekter rommer 17 eksklusive leiligheter, med umiddelbar nærhet til naturterreng, Fana golf, Lagunen, Fana stadion og bybanen. Arkitekturen har et unikt og spennende design. Noe helt for seg selv, felles takterrasse, store private terrasser til hver enkelt leilighet og takterrasser på leilighetene i 3.etg. Vi opparbeider […]

Nattland

Nattland Felt B32 – Bynært område samtidig som det ligger i landlige omgivelser. Ett svært Attraktivt område. Her bygget Boetablering 24 rekkehus i år 2005. Boligene var så attraktive at prosjektet ble solgt ut på 2 mnd.