Utemiljø

Et godt utemiljø er viktig for trivselen, og skal være et hyggelig og trygt møtested for alle beboere. I Boetablering sine prosjekter legger vi vår sjel i å bygge opp ett flott utemiljø slik at de nye kundene får en hyggelig møteplass i de nye prosjektene våre. Vi mener dette er like viktig for trivselen at en har ett flott utemiljø rundt sitt nye hjem. Boetablering vil at du som kunde skal nyte ett flott utemiljø og innemiljø i ditt nye hjem.

Utemiljøet ønsker velkommen, det er det første man ser når man kommer hjem. Vi bruker mye tid og resurser på at nettopp miljøet utenfor døren ditt nye hjem skal framstå fint og at du som beboer skal trives i omgivelsene rundt deg. Vi gir dere den ekstra oppgraderingen som kanskje mangler i andre prosjekter.

Det er nyttig å ha en plan for å vedlikeholde et eksisterende grøntanlegg, eller en utomhusplan for en eventuell videreutvikling av utemiljøet. En tilstandsvurdering er et godt styringsverktøy for å planlegge vedlikehold, og kartlegge nye behov.

Gjennom befaring og en tilstandsvurdering kan vi hjelpe deg med å kartlegge behov, og legge til rette for et fint og funksjonelt utemiljø.