Innredning

Hvordan velge innredning i boligen

Hvordan foregår tilvalgsprosessen?

Reisen mot et helt nytt hjem kan føles som en evighet, men det finnes mange hyggelige stopp på veien. Et av de aller beste er å velge innredning. En del av innredningsvalgene kommer til å være enkle. Andre kommer kanskje til å ta litt mer tid. Uansett vil du gjennom hele prosessen få støtte og råd av vår kundekonsulent. Og etterpå kjennes det godt å ha skapt et helt personlig hjem!

For alle våre boligprosjekter som vi står bak, har vi valgt ut en grunninnredning. Utover dette finnes det et stort antall tilvalg som du kan velge for å sette et mer personlig preg på ditt nye hjem. Det kan være å oppgradere innredningen på kjøkkenet, velge andre fliser på badet, andre farger på veggene eller annen parkett på gulvene ut i fra det sortimentet våre leverandører kan levere. Uansett hvilke valg du tar, er det viktig at du tar deg tid til å kjenne på valget. Bruk gjerne et par dager på beslutningen. Kjennes den fortsatt bra, har du nok funnet det rette for deg.

Våre byggeprosjekter bestiller materiale til ditt hjem utfra en nøye bestemt tidsplan. Etter en bestemt dato kan du ikke endre bestillingen din. Hvilke datoer og frister som gjelder for ditt boligprosjekt, får du av oss.

Steg for steg:

1. Informasjon

Under kjøpsprosessen vil du motta informasjon om standard leveranse og oversikt over de fristene som gjelder for ditt nye hjem.

2. Dine valg

Gå gjennom all informasjon og tenk på hvilke endringer du ønsker å gjøre.

3. Personlig møte med kundekonsulent

Vår kundekonsulent kommer til å sette opp et tilvalgsmøte med deg om du ønsker det. Her får du også mulighet til å se nærmere på forskjellige materiale, som parkett, fliser, fargevalg og andre detaljer.

4. Personlig møte med våre leverandører

Vi har standard interiørtilpassninger i alle våre boliger, dette vurderer vi nøye ut fra hvert enkelt prosjekt. Vi gir kundene mulighet til å velge andre løsninger og materialvalg. Vi sitter derfor alltid opp egne møter med kjøkkenleverandør, murer, rørlegger og elektriker i våre prosjekter. Slik at du kan få lov å endre boligen etter din stil og sitte ditt særpreg på din nye bolig.

5. Siste frist

Dette er siste dagen hvor du kan foreta endringer i innredningsvalgene. Deretter sender vi deg en bekreftelse over alle tilvalg.

5. Tilvalgslisten

Les nøye gjennom tilvalgslisten, signer og send tilbake til oss.

6. Betaling

Om du har foretatt tilvalg som innebærer en ekstra kostnad vil du motta en faktura på dette sammen med sluttoppgjøret. Fakturaen skal være betalt innen overtakelse.
Det er viktig å kose seg underveis! Dette er din mulighet til å være med å forme din fremtidige bolig.

Vi lager grunnen – du bestemmer stilen!